Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Inplaceringsritningar

På inplaceringsritningarna illustreras var olika institutioner och enheter kommer att sitta när huset är klart.

Observera att det kan bli förändringar i detaljerna.

Inplaceringsritningar 2017-04-21

Beteckningarna i rummen ska tolkas:

  • A1 = rum för 1 person
  • A2 = rum för 2 personer
  • A1S = större rum för 1 person
  • A4 = rum för 4 personer

Plan 1

På plan 1 (källarplan) finns bland annat garage, cykelparkering och fyndbearbetningsrum för institutionen för historiska studier. För ritning, se pdf ovan.

Plan 2

Plan 2 (nedre plan) disponeras huvudsakligen av institutionen för kulturvetenskaper. Här har också lokalvården och IT-enheten lokaler. På detta plan finns även ett antal gemensamma lab-salar.

Inplaceringsritning, plan 2

Plan 3

På Plan 3 (entréplan) kommer en stor del av lokalerna att disponeras av institutionen för svenska språket, men även delar av institutionen för kulturvetenskaper. Här kommer även Campusservice Lorensberg att sitta tillsammans med IT-enheten.

Inplaceringsritning, plan 3

Plan 4

På plan 4 (en trappa upp från entréplan) sitter stora delar av institutionen för språk och litteraturer, men även delar av institutionen för svenska språket. Dessutom är Humanistiska fakultetskansliet inplacerat här. 


Inplaceringsritning, plan 4

Plan 5

Plan 5 delas av institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, institutionen för historiska studier (i nybyggd del) samt institutionen för språk och litteraturer (befintliga Språkskrapan).

Inplaceringsritning, plan 5

Plan 6

Plan 6 delas av institutionen för litteratur, idéhistoria och religion och institutionen för historiska studier (nybyggd del) samt av institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (befintliga Språkskrapan).

Inplaceringsritning, plan 6

Sidansvarig: Emma Grundström|Sidan uppdaterades: 2017-12-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?