Planerat strömavbrott 28/6-1/7 på hela Humanisten

Nyhet: 2019-06-25

Fredag 28 juni klockan 17 bryts strömmen på hela Humanisten för att installera solceller. Ingen person kan eller får vistas på Humanisten medan strömavbrottet pågår.

Det planerade strömavbrottet pågår fredag 28 juni klockan 17 till måndag 1 juli klockan 06. Anledningen till strömavbrottet är att NCC ska koppla in solcellsanläggningen. Varken personal eller studenter får vistas i Humanisten medan strömavbrottet pågår. Säkerhetssystem och andra vitala system kommer att fungera under strömavbrottet, men inte eluttag och belysning.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2019-06-11