Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Avstängd ventilation i korridor E, F och G

Nyhet: 2017-05-19

Under sommaren kommer de tre ventilationsaggregat som försörjer korridorerna E, F och G plan 2, 3 och 4 att bytas ut. Detta arbete måste göras vid någon tidpunkt och då är sommaren den bästa då det är färre personer i lokalerna. Arbetet tar tre månader så NCC kommer att arbeta hela sommaren. Ventilationen är avstängd 5 juni till 25 augusti.

Arbetet medför att korridorerna E, F och G kommer att sakna ventilation förutom för toaletterna som har ett eget aggregat och frånluft. Frisk luft kommer enbart att fås genom att öppna fönstren. Om någon har svårigheter att öppna sina fönster vänligen kontakta Campusservice Lorensberg. Korridor E kommer att ha det nya aggregatet klart och fungerande till terminsstart medan korridorerna F och G omfattas av ombyggnadsjobb och är stängda fram till mars 2018.

Avstängda toaletter i korridor F

I korridor F, plan 2, 3 och 4,  behöver dessutom ventilationsarbeten utföras i sommar ovan undertaket utanför toalettgruppen i korridoren. Detta jobb måste tyvärr göras innan verksamheten har hunnit flytta ut. Det mest störande arbetet kommer att utföras tidigt på morgonen för att störa verksamheten så lite som möjligt. Medan detta arbete utförs kommer toaletterna i korridor F kommer att stängas av helt och personalen hänvisas till toaletter i korridorerna E och G.

Enstaka rum kommer att behöva evakueras – dessa kontaktas separat av flyttkoordinatorerna.


 

AV:

Sidansvarig: Emma Grundström|Sidan uppdaterades: 2016-10-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?