Flyttinformation för institutionen för språk och litteraturer

Här hittar du information om flyttprocessen och bygget som gäller specifikt för institutionen för språk och litteraturer (SPL).

Parkering under ombyggnadsarbetet

Under ombyggnadsarbetet av Humanisten är det tillåtet att parkera på båda sidor på parkeringen utanför Universitetsbiblioteket. Alltså den som har giltig tillstånd kan parkera även på sidan för besökande och betala den lägre taxan.
Se karta för alla parkeringsplatser runtomkring Humanisten (pdf).

Vad ska packas?

Vad ska packas, vad ska flyttas med, vad ska lämnas kvar? Läs Praktisk flyttinformation här!

Institutionens bibliotek

Allteftersom de olika korridorerna töms så packas biblioteken ner i lådor av inhyrd personal, och lagras i lådorna tills vidare. Därför är det viktigt att de böcker som behöver användas under flyttprocessen plockas ut och förvaras av personalen inom respektive ämne.

Flyttetapp 1 - start juni 2017

I flyttetapp 1 lämnade SPL korridor F och G på plan 4. Det gällde all administrativ personal, studievägledarna, delar av ledningen och många av lärarna i engelska. De som har tjänsterum i Språkskrapan sitter kvar tills vidare.

Flyttad kopieringsmaskin/skrivare

Kopieringsmaskinen/skrivaren som tidigare stod i F-korridoren står nu i D-korridoren på plan 4.

Tentamensexpeditionen

Tentamensexpeditionen har flyttat till rum D424.
Gunilla Petrén och Karin Jehander har nu flyttat till rum D424. Låskolven är bytt, så alla med nyckel till tjänsterum på SPL kan komma in där.

Studieadministration och studievägledning

Studieadministratörerna, studievägledarna och utbildningshandläggarna har flyttat.
De har flyttat in i rum i korridor D på plan 4 där institutionen för historiska studier tidigare har huserat. (Institutionen för historiska studier har flyttat till Eklandagatan 86 där de är kvar tills de flyttar in i Humanisten igen våren 2020.)

Ledning, personaladministratörer, ekonom mfl

21-23 augusti flyttade Gunnar Bergh (C414), Katharina Vajta (C418), Gunhild Vidén (C408), Katarina Moro (C426), Sarah Isaksson (C412), Maria Moncatar (C420) och Annika Andersson (C422) till C-korridoren på plan 4. Nicole Takolander (D422) och Nick Mashkouri (D420) flyttade samtidigt till korridor D på plan 4.

22-23 augusti flyttade också lärarna som hade tjänsterum i korridor G på plan 4 till korridor D på samma plan:
Miguel Garcia Yeste (D437), Ulla Åkerström (D439), Pia Köhlmyr (D441) och Andreas Nordin (D443).

Flyttetapp 2 - start mars 2018

I flyttetapp 2 ska plan 5 och 6 i Språkskrapan utrymmas och de som flyttar därifrån kommer att få rum i korridor F och G på plan 3 i Humanisten. De som flyttade i etapp 1 sitter kvar i korridor C och D på plan 4. De som har tjänsterum på plan 7 sitter kvar.

Viktigt! Du som snart ska flytta, läs detta: Praktisk flyttinformation

Flyttetapp 3 - start augusti 2018

I flyttetapp 3 flyttar SPL in i de lokaler där det är meningen att institutionen ska vara placerad även efter bygget är klart, i korridor E, F och G på plan 4 i Humanisten och på plan 5 och 6 i Språkskrapan.

Sidansvarig: Göran Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-08-28