Presentation från informationsmöte den 7 mars

Nyhet: 2017-03-08

Den 7 mars hölls en presentation för personal och studenter vid Humanistiska fakulteten om bygget så här långt och vad som händer i nästa fas.

De båda flyttkoordinatorerna Maria Svedberg och Karin Brywe från konsulttfirman Brywe&Ulf presenterade också hur processen med de inledande interna flyttarna ser ut. De första etapperna drar igång i augusti 2017.

Missade du presentationen så kan du ladda ner den här:

Presentation 2017-03-07

Har du frågor som rör bygget kan du som vanligt skicka till humbygget@hum.gu.se ,

För frågor om flyttprocessen kan du även maila direkt till Maria på maria@bryweulf.se eller till Karin på karin@bryweulf.se

Sidansvarig: Göran Larsson|Sidan uppdaterades: 2016-10-18