Praktisk flyttinformation inför interna flyttar

Nyhet: 2017-05-19

Nu är det snart dags för de första interna flyttarna så att arbetet inne i Humanisten kan påbörjas i och mellan korridorerna G och F.

Institutionen för historiska studier flyttar först till Eklandagatan 86 och därefter fylls deras tomma lokaler med personal från institutionen för svenska språket samt från institutionen för språk och litteraturer. Även Campusservice Lorensberg och ITS får flytta ur sina lokaler i första etappen. Studentexepeditionerna på de tre institutioner som berörs påbörjar sina flyttar redan veckan efter midsommar för att minimera störningar vid terminsstart. Övriga flyttar i augusti.

Flyttdatum etapp 1

• Studentexpeditionerna start vecka 26
  • Historia 15-21/8
  • SPL 22-23/8
  • Svenska 24-25/8
  • Campus Service 25/8
  • IT 25/8

Vad ska jag tänka på inför flytten?

Läs den praktiska generella flyttinformationen som flyttkoordinatorerna tagit fram. För eventuella frågor vänd dig till den som är flyttansvarig vid din institution, se information under rubriken Flyttprocessen. De institutioner och enheter som berörs i etapp 1 har även fått specifik flyttinformation av flyttkoordinatorerna.

Praktisk generell flyttinformation (pdf)

Sidansvarig: Emma Grundström|Sidan uppdaterades: 2016-10-18