Flyttkoordinatorer har påbörjat sitt arbete på Humanisten

Nyhet: 2017-01-23

Från och med 13 januari 2017 har Karin Brywe och Maria Svedberg, från Konsulterna Brywe & Ulf (B&U), uppdraget att samordna de olika flyttarna för Projekt Humanisten.

Konsulterna B&U har funnits sedan 2010 och startades av Karin Brywe och Stefan Ulf. De arbetar i nätverk för att kunna möte toppar i projekten och då arbetar de även med underkonsulter som de är väl bekanta med. Maria Svedberg är huvudprojektledare för projekt Humanistens flyttar och Karin är assisterande projektledare och de kommer att sitta på Humanisten så mycket det går för att vara nära verksamheten.

Just nu arbetar de med en nulägesanalys för att bilda sig en uppfattning om projektets innehåll samt omfattning. De beräknar att ha en preliminär tidplan färdig i slutet av februari/början av mars. Information kring detta kommer att ske via möten samt informationsbrev.

De kommer även att bilda en projektgrupp för flytt som kommer ledas av Maria Svedberg (bilden), så har din institution ännu inte utsett en flyttansvarig är det hög tid att göra det.

Maria Svedberg  (e-post), mobilnummer: 0708 713 201
Karin Brywe (e-post), mobilummer: 0736 625 233