Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbete i garaget försenat

Nyhet: 2017-03-22

2017-04-24

Tyvärr är arbetet i garaget försenat och garaget är stängt även vecka 17! Mer information kommer i slutet av vecka 17.

 

Information vecka för vecka om vad som händer i garaget inför och efter att det hålls helt stängt mellan den 3 april och den 14 april.

  • Vecka 12: Borttagning av vägg i truckladdningsförrådet, vid trapphuset. Arbete med installation av en friskluftsfläkt kommer att påbörjas i slutet av veckan.
  • Vecka 13: Sågning i golvet för pålar påbörjas i garaget. Området där sågning pågår kommer att stängas av med kravallstaket, som flyttas allt eftersom arbetet fortskrider. Onsdag den 29 mars startar urschaktningen, då kommer det att köra maskiner inne i garaget. Det är möjligt att parkera i garaget denna vecka, men det finns färre platser än normalt. Detta arbetet påverkar även parkeringsplatserna på utsidan av garaget (vänster sida, mot språkskrapan) som behöver användas som avställningsyta för lösflak, kompressor med mera.
  • Vecka 14-16: Garaget är helt stängt för personal. Det kommer inte heller att vara möjligt att åka hiss ner till garaget.
  • Vecka 16: Från 18 april 2017 stängs p-ytan, utanför garaget, av helt fram till december 2019.
  • Vecka 17: Garage åter öppet för parkering på preliminärt 50% av platserna, ungefär från inre hissen och nedåt mot garageutfarten.
  • Vecka 23: Från den 5 juni 2017 stänger garaget helt fram till december 2019.

 

Från och med juni kommer det att finnas betydligt färre parkeringsplatser än vid normalläget. Personal har möjlighet att parkera vid UB, inne i parken, bakom Lennart Torstenssonsgatan (Observera att P-automaten finns vid UB). Ytterligare ett alternativ är Göteborgs stads parkering vid Lisebergs södra entré.

Du som har möjlighet att åka kommunalt, cykla, gå eller på annat vis begränsa antal bilar gör gärna det!

 

 

AV:

Sidansvarig: Göran Larsson|Sidan uppdaterades: 2016-10-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?